Thursday, 8 January 2015

Annual Dinner Retro


Seperti yang aku janji sebelum ni, aku nak post gambar aku masa dinner haritu dengan tema RETRO Night. Puas aku cari tempat untuk solek n gaya rambut akhirnya Kimarie SS2 menjadi pilihan disebabkan harga yang berpatutan. Untuk solekkan & dandan rambut hanya RM120, Berbeza sangat dengan harga yang aku pergi survey dekat Kelana Jaya.



Aku minta rambut macam ni..baru la Retro kan..


Masa aku sampai tu hujan punya la lebat, orang yang menunggu turn pun ramai, nasib baiklah aku da buat booking awal..So i buat dulu yer..Dengan harapan dapat la untuk kategori dress malam tu walaupun sebenarnya aku pakai biasa-biasa je.
Dan...yeah..i dapat top 5 u..berbaloi-balaoi rasanya dengan  baju RM49.90. Rezeki aku malam tu.






Yang macam Alvis ni la Boss aku


Makan dekat Sharaton Hotel ni memang memuaskan hati aku, sebab aku suka makan, semua aku telan jer..Batu dengan kayu je aku tolak..hahahahaaaa..yang penting HAPPY kan..Yang buat aku bertambah-tambah Happy bila sampai time LUCKY DRAW..wow..siapa tak nak kan, Tahun lepas masa Dinner Glomac Bhd aku dapat TV LED tahun  ni mesti target lebih. dan Alhamdulillah...




?????????


Nilai sebenar dirahsiakan.Kalau boleh nak senyum sampai telinga k..Unexpected!!!!..rezeki hujung tahun, yang pasti balik Dinner terus g Dating, Malam tu semua staff ikut tema, Husban ika yang sangat sporting pun datang denga gaya RETRO.




Jemput Tengok ye





Gambar wajib with Summer


K.Zai,Aku,Kenny & Ivan



Wajah-wajah ceria


Style kan mereka









1 comment:

  1. Pergh, mmng bertuah ni. nak tuah tu cikettttt. hihihi

    ReplyDelete